Noticia Feria
Us passem el programa de les activitats que es portaran a terme durant aquesta segona quinzena del mes de novembre.
Us destaquem:
• Divendres 13 de novembre, a les 19 h. Converses “FAQS d’oli”, amb Eudald Salvat, al compte d’Instagram de la DOP Siurana, @dopsiurana.
• Dissabte 14 de novembre, a les 13 h. Recepta d’escudella d’oli d’oliva verge extra, amb Montse Bertran, cuinera i blocaire de FemCuinetes, al seu compte d’Instagram, Montse Femcuinetes
• Diumenge 15 de novembre, a les 12 h. Recepta de cruixent d’oli, coca fina de llom de conill confitat, moniato amb vinagreta tèbia de mel i cremós de xocolata negra, amb Pep Nogué, gastrònom i cuiner, al seu compte d’Instagram, @pepnogue.
• Divendres 20 de novembre, a les 19 h. Converses “De l’olivera a la cuina”, amb Carme Ruscalleda i Francesc Baigesd, al compte d’Instagram de Carme Ruscalleda, @carme.ruscalleda.
• Dissabte 21 de novembre, a les 20 h. Recepta de confitat de bolets, Xavier Soriano, del blog Flavorcook, al compte d’Instagram del blog, @flavorcook.
• Diumenge 22 de novembre, a les 19 h. Recepta de sablée d’oli amb brandada de bacallà, samfaina i oli de menta, amb Ada Parellada, al perfil d’Instagram de la cuinera, @adaparellada.
• Dissabte 28 de novembre, a les 12 h. Recepta de pastissets de Tortosa amb moniato, amb Anna Genís, del blog Llepadits, al compte d’Instagram @llepadits.
• Dissabte 28 de novembre, a les 17 h. Converses “Novembre, temps d’oli”, amb Mònica Usart, física i meteoròloga, i Toni Galceran, president de la DOP Siurana, al compte d’Instagram de Mònica Usart, @monicausart.
• Diumenge 29 de novembre, a les 13 h. Converses “Receptes de vida”, amb Nani Nolla, fotògrafa i blocaire de La Cuina Violeta, i Ruth Troyano, periodista especialitzada en enoturisme, al compte d’Instagram @nani_nolla.
Tornar