Autèntics productes de la nostra terra

Montbrió

entre la muntanya i el mar

Som gent del camp,

apassionats de la terra

La cooperativa

Montbrió del Camp, amb prop de 1.000 anys
d’història, manté l’essència i el caràcter de
la terra i la cultura mediterrània.

Som un poble que sempre hem cregut en la força de la nostra gent i en els valors que ens identifiquen plenament en el treball i l’amor pel camp. Gràcies a aquest esperit, a la tradició pagesa i a un clima excepcional, Montbrió ha esdevingut una terra privilegiada per als cultius de la vinya i de l’olivera.

Els pagesos de Montbrió som l’ànima de la cooperativa
Una cooperativa que des de l’any 1944 ens ha permès compartir coneixement, millorar l’elaboració i donar a conèixer els productes de la nostra terra. Amb l’experiència assolida en tots aquests anys i amb una aposta ferma i decidida per la innovació, mirem el futur amb una il·lusió renovada i treballem, com sempre, fent les coses de la millor manera. La nostra manera de ser autèntica, pagesa… del camp.


Foto oliveres
Foto oliveres
Foto oliveres
Foto oliveres

Els productes de la Cooperativa Agrícola de Montbrió del Camp han rebut diverses distincions, premis i el reconeixement internacional per la seva qualitat.

Alt imagen 1 promo 4

Un oli de sabor excepcional

Oli d’oliva verge extra arbequina, premsat en fred.

Més informació
Alt imagen 1 promo 4
Alt imagen 2 promo 4

El fruit de les nostres millors oliveres

Qualitat superior i 100% natural, del nostre camp a la seva taula.

Montbrió del Camp forma part de la DO Siurana on destaca el cultiu de l’olivera i segueix el llegat d’una tradició mil·lenària arrelada a la terra. El millor moment de la collita, els  processos més adequats i la delicadesa d’unes mans sàvies fan de Montebrione un gran oli d’oliva de qualitat única per gaudir a la taula de tots el atributs i els valors de la dieta  mediterrània en tota la seva plenitud.